من نازنين زهرا رحيمي هستم . مديريت آتليه عروس روياي طلايي. تجربه 16 سال عکاسي
و فيلمبرداري حرفه اي عروس داماد را دارا هستم.
از همان دوران مدرسه شور و شوق عکاسي و فيلمبرداري را در خود مي ديدم
تا اينکه در دوران دبيرستان با شرکت
در دوره هاي آموزش عکاسي و فيلمبرداري ، گام مهمي را در راستاي شغل و علايق خويش برداشتم.
با توجه فعاليتهاي مستمر در اين چندين ساله بران شدم که در زمينه ارتقاي شغلي ،
وب سايتي را در اين زمينه ايجاد کنم و کردم.
http://www.goldendreamstudio.ir
در سايت آتليه عروس رويايي ، شما مي توانيد بخشي از نمونه کاري عکس عروس و داماد را
با تمام ژستها و مدل هاي عروس داماد ايراني مشاهده کنيد.
مانند نمونه کارهاي زير :
خدمات نوين عکاسي و فيلمبرداري را بصورت پيشرفته و مدرن در آتليه عروس روياي طلايي مي توانيد مشاهده کنيد.
از فيلمبرداري عروس با بهترين فيلمبرداران تهران و تجهيزات مدرن فيلمبرداري عروسي گرفته تا عکاسي عروس.
همچنين خدمات عکاسي تبليغاتي و برندينگ ، عکاسي دوران بارداري ، عکاسي
کودک بصورت تخصصي و انواع عکاسي هاي صنعتي و توليدي
از ديگر خدمات اتليه عروس روياي طلايي است .
عکاسي پرتره بصورت کلاسيک و مدرن نيز از توانايي هاي آتليه ماست.
در زمينه عکاسي تبليغاتي آريشگاه نه و آموزشگاه آرايشگري نه در زمينه گريم و ميکاپ –
عروس – شينيون – رنگ و مش – کراتينه و صافي -هاشور ابرو و …مي توانيم کمکي خوبي برايشان باشيم.
مشتري مداري يکي از اصول اوليه و ابتدايي ما در زمينه عکاسي و فيلمبرداري است و بناي کار ما هم بر همين اساس است .
اما در اين سالهاي تجربه کاري که داشتم هميشه چيزي که براي مشتري ها در وهله اول مورد اهم بوده قيمت آتليه عروس است.
و اينکه يک آتليه عروس ، بتواند در حين مشتري مداري ، کيفيت کار خود را حفظ کند خود نيازمند تجربه و مهارت فراواني است که
ما در روياي طلايي به اين دستاورد رسيده ايم.
در آتليه عروس روياي طلايي کيفيت هيچگاه فداي قيمت نخواهد شد اما با پکيچ هاي کاربردي و پيشنهادي ما ، مشتري با مبلغ مورد نظر به
کيفيتي خوب و قابل قبول از فيلمبرداري و عکاسي حرفه اي برخوردار خواهد شد.
درباره این سایت